Jednoduchý a snadný recept na paštiku, která svou chutí ohromí každého.
Velmi chutná paštika recept / Koláž My, foto goodfon
Recept na velmi chutnou línou paštiku, která vám zabere 10 minut času.
Tajemství přípravy líné paštiky je velmi jednoduché. Všechny ingredience je třeba upéct v multifunkčním hrnci nebo v troubě.
Kuřecí paštika – rychlý recept
Budete potřebovat:
- Játra (kuřecí) – 500 gr
- Cibule – 1 ks
- Mrkev – 1-2 ks
- Jablka (sladkokyselá) – 1 ks
- Sůl, pepř
- Máslo – 4 kostky
- Smetana 20% – 150 ml
- Zelenina na ozdobu
Kuřecí játra opláchněte, případně odstraňte žíly. Vložte je do zapékací misky.
Cibuli na kuřecí paštiku omyjeme, oloupeme, nakrájíme na 4 kusy a vložíme do formy.
Jablko omyjeme, zbavíme slupky a nakrájíme na kostičky.
Oloupejte mrkev a nakrájejte ji na kostičky.
Všechny ingredience osolte a opepřete.
Máslo nakrájejte na 4 kostky a položte na kuřecí játra.
Vše zalijte smetanou.
Náš přípravek na kuřecí paštiku pošleme do trouby nebo multivarku na 60-80 minut při teplotě 180 stupňů.
Poté, co jsou všechny ingredience hotové, necháme ji trochu vychladnout.
Kuřecí paštika rychlý recept / goodfon
Vše přendejte do mixéru a mixérem rozmělněte.
Hotovou kuřecí paštiku přendejte do pěkné servírovací mísy, přikryjte potravinovou fólií nebo pokličkou a pošlete na 30 minut do lednice.
Paštiku ozdobte bylinkami a podávejte.
Podívejte se na video, jak se připravuje recept na paštiku:
Kdo je zhuravlina_cooking
zhuravlina_cooking je populární ukrajinská kuchařská blogerka na sociální síti Instagram. Autorka blogu pravidelně zveřejňuje exkluzivní recepty vynikajících pokrmů. K odběru zhuravlina_cooking se přihlásilo více než 60 tisíc uživatelů sociální sítě.
Pokud si všimnete chyby, zvýrazněte potřebný text a stisknutím Ctrl+Enter informujte redakci.