Pokud „ženské štěstí“ přestane kvést a začne umírat, je třeba urychleně jednat. Spathiphyllum může při nedostatečné péči uhynout / Koláž: My, foto: pixabay.
Blog - Havlišův mlýn
Příprava salátu na Velikonoce 2025, který si zamilují všichni vaši blízcí. Recept na krabí salát je velmi jednoduchý. Salát na Velikonoce 2025 –
Blog - Havlišův mlýn
Vysavač je nepostradatelný pomocník při úklidu, ale jeho nesprávné používání může vést k poruchám a nákladným opravám, upozorňují odborníci.
Blog - Havlišův mlýn
Na jaře je důležité pochopit nejen to, jaké hnojivo zvolit, ale také kdy hnojivo do půdy aplikovat. Nejlepší hnojiva pro zeleninovou zahradu / Koláž: My
Blog - Havlišův mlýn
Svetr, který se po vyprání srazil, lze ještě „oživit“. Jak natáhnout svetr / koláž: My, foto: pixabay Naučíte se: Jak natáhnout svetr po vyprání
Blog - Havlišův mlýn
Hnojte česnek už při výsadbě a on se vám „odvděčí“ obrovskou úrodou. Co dát při výsadbě česneku / foto depositphotos.com Od dubna můžete v
Blog - Havlišův mlýn
Kulinářský odborník nám prozradil, jaká je cibule a jak vybrat správnou odrůdu, abychom nezkazili chuť pokrmu. K čemu se hodí bílá cibule, červená nebo
Blog - Havlišův mlýn
Elegantní a snadná svačina za 5 minut z potravin, které má každý v lednici. Snadná pomazánka za 5 minut recept / Koláž My, foto depositphotos.
Blog - Havlišův mlýn
Proč byl boršč uznán jako ukrajinský – z jaké země pochází. Boršč ukrajinský nebo ne / Koláž: My, foto: Pexels/Polina Tankilevitch Dozvíte se: UNESCO
Blog - Havlišův mlýn
Osvědčené metody sázení, které vám pomohou rovnoměrně zasít semena bez problémů. Jak zasadit mrkev, aby byla dobrá úroda / Koláž: My, snímky obrazovky
Blog - Havlišův mlýn